M. E. Terzioğlu Et Al. , "Çilekle zenginleştirilmiş manda yoğurdunun kalite karakteristikleri ile yağ asidi kompozisyonu, ACE inhibitör aktivite ve HMF içeriği bakımından incelenmesi," GIDA , vol.48, no.2, pp.381-393, 2023
Terzioğlu, M. E. Et Al. 2023. Çilekle zenginleştirilmiş manda yoğurdunun kalite karakteristikleri ile yağ asidi kompozisyonu, ACE inhibitör aktivite ve HMF içeriği bakımından incelenmesi. GIDA , vol.48, no.2 , 381-393.
Terzioğlu, M. E., Arslaner, A., & Bakırcı, İ., (2023). Çilekle zenginleştirilmiş manda yoğurdunun kalite karakteristikleri ile yağ asidi kompozisyonu, ACE inhibitör aktivite ve HMF içeriği bakımından incelenmesi. GIDA , vol.48, no.2, 381-393.
Terzioğlu, Murat, Ayla Arslaner, And İhsan BAKIRCI. "Çilekle zenginleştirilmiş manda yoğurdunun kalite karakteristikleri ile yağ asidi kompozisyonu, ACE inhibitör aktivite ve HMF içeriği bakımından incelenmesi," GIDA , vol.48, no.2, 381-393, 2023
Terzioğlu, Murat E. Et Al. "Çilekle zenginleştirilmiş manda yoğurdunun kalite karakteristikleri ile yağ asidi kompozisyonu, ACE inhibitör aktivite ve HMF içeriği bakımından incelenmesi." GIDA , vol.48, no.2, pp.381-393, 2023
Terzioğlu, M. E. Arslaner, A. And Bakırcı, İ. (2023) . "Çilekle zenginleştirilmiş manda yoğurdunun kalite karakteristikleri ile yağ asidi kompozisyonu, ACE inhibitör aktivite ve HMF içeriği bakımından incelenmesi." GIDA , vol.48, no.2, pp.381-393.
@article{article, author={Murat Emre TERZİOĞLU Et Al. }, title={Çilekle zenginleştirilmiş manda yoğurdunun kalite karakteristikleri ile yağ asidi kompozisyonu, ACE inhibitör aktivite ve HMF içeriği bakımından incelenmesi}, journal={GIDA}, year=2023, pages={381-393} }