M. İ. AKSU Et Al. , "Broiler Karkası İle Vakum ve Aerobik Ambalajlanmış Göğüs ve Baget Etlerinin Renk Özellikleri Üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri," Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.76, 2004
AKSU, M. İ. Et Al. 2004. Broiler Karkası İle Vakum ve Aerobik Ambalajlanmış Göğüs ve Baget Etlerinin Renk Özellikleri Üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri. Türkiye 8. Gıda Kongresi , (Bursa, Turkey), 76.
AKSU, M. İ., Karaoğlu, M., KAYA, M., ESENBUĞA, N., & KURBANOĞLU, E. B., (2004). Broiler Karkası İle Vakum ve Aerobik Ambalajlanmış Göğüs ve Baget Etlerinin Renk Özellikleri Üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri . Türkiye 8. Gıda Kongresi (pp.76). Bursa, Turkey
AKSU, Muhammet Et Al. "Broiler Karkası İle Vakum ve Aerobik Ambalajlanmış Göğüs ve Baget Etlerinin Renk Özellikleri Üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri," Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Turkey, 2004
AKSU, Muhammet İ. Et Al. "Broiler Karkası İle Vakum ve Aerobik Ambalajlanmış Göğüs ve Baget Etlerinin Renk Özellikleri Üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.76, 2004
AKSU, M. İ. Et Al. (2004) . "Broiler Karkası İle Vakum ve Aerobik Ambalajlanmış Göğüs ve Baget Etlerinin Renk Özellikleri Üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, p.76.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Muhammet İrfan AKSU Et Al. }, title={Broiler Karkası İle Vakum ve Aerobik Ambalajlanmış Göğüs ve Baget Etlerinin Renk Özellikleri Üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri}, congress name={Türkiye 8. Gıda Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2004}, pages={76} }