F. ÖZ Et Al. , "Farklı pişirme metotlarının kuzu etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu üzerine etkileri," 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.507, 2008
ÖZ, F. Et Al. 2008. Farklı pişirme metotlarının kuzu etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu üzerine etkileri. 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 507.
ÖZ, F., KABAN, G., & KAYA, M., (2008). Farklı pişirme metotlarının kuzu etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu üzerine etkileri . 10. Gıda Kongresi (pp.507). Erzurum, Turkey
ÖZ, Fatih, Güzin KABAN, And M. KAYA. "Farklı pişirme metotlarının kuzu etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu üzerine etkileri," 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008
ÖZ, Fatih Et Al. "Farklı pişirme metotlarının kuzu etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu üzerine etkileri." 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.507, 2008
ÖZ, F. KABAN, G. And KAYA, M. (2008) . "Farklı pişirme metotlarının kuzu etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu üzerine etkileri." 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, p.507.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih ÖZ Et Al. }, title={Farklı pişirme metotlarının kuzu etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu üzerine etkileri}, congress name={10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={507} }