S. ÇAKMAKÇI And S. ÖZTÜRK YILMAZ, "Yoğurdun antitümör ve antikanserojenik özelliği," 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, pp.69, 1999
ÇAKMAKÇI, S. And ÖZTÜRK YILMAZ, S. 1999. Yoğurdun antitümör ve antikanserojenik özelliği. 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , (İzmir, Turkey), 69.
ÇAKMAKÇI, S., & ÖZTÜRK YILMAZ, S., (1999). Yoğurdun antitümör ve antikanserojenik özelliği . 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi (pp.69). İzmir, Turkey
ÇAKMAKÇI, Songül, And SUZAN ÖZTÜRK YILMAZ. "Yoğurdun antitümör ve antikanserojenik özelliği," 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Turkey, 1999
ÇAKMAKÇI, Songül And ÖZTÜRK YILMAZ, SUZAN Ö. . "Yoğurdun antitümör ve antikanserojenik özelliği." 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, pp.69, 1999
ÇAKMAKÇI, S. And ÖZTÜRK YILMAZ, S. (1999) . "Yoğurdun antitümör ve antikanserojenik özelliği." 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, p.69.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Songül ÇAKMAKÇI And author={SUZAN ÖZTÜRK YILMAZ}, title={Yoğurdun antitümör ve antikanserojenik özelliği}, congress name={2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={1999}, pages={69} }