M. NİZAMLIOĞLU Et Al. , "Beyaz peynir üretiminde pastörizasyon sıcaklığının kalite üzerine etkisi," Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, pp.5-13, 1998
NİZAMLIOĞLU, M. Et Al. 1998. Beyaz peynir üretiminde pastörizasyon sıcaklığının kalite üzerine etkisi. Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14 , 5-13.
NİZAMLIOĞLU, M., KELEŞ, A., ATASEVER, M., KAYAARDI, S., & GÜRBÜZ, Ü., (1998). Beyaz peynir üretiminde pastörizasyon sıcaklığının kalite üzerine etkisi. Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, 5-13.
NİZAMLIOĞLU, MUSTAFA Et Al. "Beyaz peynir üretiminde pastörizasyon sıcaklığının kalite üzerine etkisi," Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, 5-13, 1998
NİZAMLIOĞLU, MUSTAFA Et Al. "Beyaz peynir üretiminde pastörizasyon sıcaklığının kalite üzerine etkisi." Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, pp.5-13, 1998
NİZAMLIOĞLU, M. Et Al. (1998) . "Beyaz peynir üretiminde pastörizasyon sıcaklığının kalite üzerine etkisi." Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, pp.5-13.
@article{article, author={MUSTAFA NİZAMLIOĞLU Et Al. }, title={Beyaz peynir üretiminde pastörizasyon sıcaklığının kalite üzerine etkisi}, journal={Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=1998, pages={5-13} }