E. Denk, "Gastronomi Turizminin Bileşeni Olarak Türk Mutfağında Coğrafi İşret (Cİ) Tescili Alan Peynirler," In Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXI , Konya: Eğitim Yayınevi, 2023, pp.247-266.
Denk, E. Gastronomi Turizminin Bileşeni Olarak Türk Mutfağında Coğrafi İşret (Cİ) Tescili Alan Peynirler. 2023. In Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXI , Eğitim Yayınevi, Konya, 247-266.
Denk, E., (2023). Gastronomi Turizminin Bileşeni Olarak Türk Mutfağında Coğrafi İşret (Cİ) Tescili Alan Peynirler. Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXI (pp.247-266), Konya: Eğitim Yayınevi.
Denk, Erkan. "Gastronomi Turizminin Bileşeni Olarak Türk Mutfağında Coğrafi İşret (Cİ) Tescili Alan Peynirler." In Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXI , 247-266. Konya: Eğitim Yayınevi, 2023
Denk, Erkan. "Gastronomi Turizminin Bileşeni Olarak Türk Mutfağında Coğrafi İşret (Cİ) Tescili Alan Peynirler." Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXI , Eğitim Yayınevi, 2023, pp.247-266.
Denk, E. (2023) "Gastronomi Turizminin Bileşeni Olarak Türk Mutfağında Coğrafi İşret (Cİ) Tescili Alan Peynirler", Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXI . Konya: Eğitim Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Erkan DENK}, chaptertitle={Gastronomi Turizminin Bileşeni Olarak Türk Mutfağında Coğrafi İşret (Cİ) Tescili Alan Peynirler}, booktitle={ Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXI}, publisher={Eğitim Yayınevi}, city={Konya},year={2023} }