Atıf Formatları
İntramuscular Bağ Dokusunun Denatürasyon Özellikleri Üzerine pH ve Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. AKTAŞ And M. KAYA, "İntramuscular Bağ Dokusunun Denatürasyon Özellikleri Üzerine pH ve Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Etkisi," Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.439, 2002

AKTAŞ, N. And KAYA, M. 2002. İntramuscular Bağ Dokusunun Denatürasyon Özellikleri Üzerine pH ve Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Etkisi. Türkiye 7. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 439.

AKTAŞ, N., & KAYA, M., (2002). İntramuscular Bağ Dokusunun Denatürasyon Özellikleri Üzerine pH ve Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Etkisi . Türkiye 7. Gıda Kongresi (pp.439). Ankara, Turkey

AKTAŞ, Nesimi, And Mükerrem KAYA. "İntramuscular Bağ Dokusunun Denatürasyon Özellikleri Üzerine pH ve Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Etkisi," Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2002

AKTAŞ, Nesimi And KAYA, Mükerrem. "İntramuscular Bağ Dokusunun Denatürasyon Özellikleri Üzerine pH ve Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Etkisi." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.439, 2002

AKTAŞ, N. And KAYA, M. (2002) . "İntramuscular Bağ Dokusunun Denatürasyon Özellikleri Üzerine pH ve Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Etkisi." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, p.439.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Nesimi AKTAŞ And author={Mükerrem KAYA}, title={İntramuscular Bağ Dokusunun Denatürasyon Özellikleri Üzerine pH ve Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Etkisi}, congress name={Türkiye 7. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2002}, pages={439} }