Z. OKCU, "Kurutmanın Meyve ve Sebzeler Üzerine Etkisi," Pamukkale Gıda Sempozyumu III. (Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar) , Denizli, Turkey, pp.251, 2015
OKCU, Z. 2015. Kurutmanın Meyve ve Sebzeler Üzerine Etkisi. Pamukkale Gıda Sempozyumu III. (Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar) , (Denizli, Turkey), 251.
OKCU, Z., (2015). Kurutmanın Meyve ve Sebzeler Üzerine Etkisi . Pamukkale Gıda Sempozyumu III. (Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar) (pp.251). Denizli, Turkey
OKCU, Zühal. "Kurutmanın Meyve ve Sebzeler Üzerine Etkisi," Pamukkale Gıda Sempozyumu III. (Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar), Denizli, Turkey, 2015
OKCU, Zühal. "Kurutmanın Meyve ve Sebzeler Üzerine Etkisi." Pamukkale Gıda Sempozyumu III. (Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar) , Denizli, Turkey, pp.251, 2015
OKCU, Z. (2015) . "Kurutmanın Meyve ve Sebzeler Üzerine Etkisi." Pamukkale Gıda Sempozyumu III. (Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar) , Denizli, Turkey, p.251.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Zühal OKCU}, title={Kurutmanın Meyve ve Sebzeler Üzerine Etkisi}, congress name={Pamukkale Gıda Sempozyumu III. (Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar)}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2015}, pages={251} }