G. ARSLAN And P. OĞUZHAN YILDIZ, "Balık Eti Besin Kompozisyonunun İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri," In SU ÜRÜNLERI VE HAYVANCILIK , Ankara: Akademisyen Kitabevi A.Ş., 2021, pp.29-42.
ARSLAN, G. And OĞUZHAN YILDIZ, P. Balık Eti Besin Kompozisyonunun İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri. 2021. In SU ÜRÜNLERI VE HAYVANCILIK , Akademisyen Kitabevi A.Ş., Ankara, 29-42.
ARSLAN, G., & OĞUZHAN YILDIZ, P., (2021). Balık Eti Besin Kompozisyonunun İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri. SU ÜRÜNLERI VE HAYVANCILIK (pp.29-42), Ankara: Akademisyen Kitabevi A.Ş..
ARSLAN, Gökhan, And Pınar OĞUZHAN YILDIZ. "Balık Eti Besin Kompozisyonunun İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri." In SU ÜRÜNLERI VE HAYVANCILIK , 29-42. Ankara: Akademisyen Kitabevi A.Ş., 2021
ARSLAN, Gökhan And OĞUZHAN YILDIZ, Pınar O. . "Balık Eti Besin Kompozisyonunun İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri." SU ÜRÜNLERI VE HAYVANCILIK , Akademisyen Kitabevi A.Ş., 2021, pp.29-42.
ARSLAN, G. And OĞUZHAN YILDIZ, P. (2021) "Balık Eti Besin Kompozisyonunun İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri", SU ÜRÜNLERI VE HAYVANCILIK . Ankara: Akademisyen Kitabevi A.Ş..
@bookchapter{bookchapter, author ={Gökhan ARSLAN And author ={Pınar OĞUZHAN YILDIZ}, chaptertitle={Balık Eti Besin Kompozisyonunun İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri}, booktitle={ SU ÜRÜNLERI VE HAYVANCILIK}, publisher={Akademisyen Kitabevi A.Ş.}, city={Ankara},year={2021} }