M. KAYA, "Sucuk, Pastırma ve Kavurmanın Sağlık Açısından İrdelenmesi," Standard, Geleneksel Türk Et Ürünleri Özel Sayısı , vol.özel sayı, pp.65-68, 1995
KAYA, M. 1995. Sucuk, Pastırma ve Kavurmanın Sağlık Açısından İrdelenmesi. Standard, Geleneksel Türk Et Ürünleri Özel Sayısı , vol.özel sayı , 65-68.
KAYA, M., (1995). Sucuk, Pastırma ve Kavurmanın Sağlık Açısından İrdelenmesi. Standard, Geleneksel Türk Et Ürünleri Özel Sayısı , vol.özel sayı, 65-68.
KAYA, Mükerrem. "Sucuk, Pastırma ve Kavurmanın Sağlık Açısından İrdelenmesi," Standard, Geleneksel Türk Et Ürünleri Özel Sayısı , vol.özel sayı, 65-68, 1995
KAYA, Mükerrem. "Sucuk, Pastırma ve Kavurmanın Sağlık Açısından İrdelenmesi." Standard, Geleneksel Türk Et Ürünleri Özel Sayısı , vol.özel sayı, pp.65-68, 1995
KAYA, M. (1995) . "Sucuk, Pastırma ve Kavurmanın Sağlık Açısından İrdelenmesi." Standard, Geleneksel Türk Et Ürünleri Özel Sayısı , vol.özel sayı, pp.65-68.
@article{article, author={Mükerrem KAYA}, title={Sucuk, Pastırma ve Kavurmanın Sağlık Açısından İrdelenmesi}, journal={Standard, Geleneksel Türk Et Ürünleri Özel Sayısı}, year=1995, pages={65-68} }