Atıf Formatları
Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. YALINKILIC Et Al. , "Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi," 1st International Congress of Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.357, 2010

YALINKILIC, B. Et Al. 2010. Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi. 1st International Congress of Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (Tekirdağ, Turkey), 357.

YALINKILIC, B., KABAN, G., & KAYA, M., (2010). Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi . 1st International Congress of Traditional Foods from Adriatic to Caucasus (pp.357). Tekirdağ, Turkey

YALINKILIC, BARIS, Güzin KABAN, And Mükerrem KAYA. "Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi," 1st International Congress of Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Turkey, 2010

YALINKILIC, BARIS Et Al. "Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi." 1st International Congress of Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.357, 2010

YALINKILIC, B. KABAN, G. And KAYA, M. (2010) . "Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi." 1st International Congress of Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, p.357.

@conferencepaper{conferencepaper, author={BARIS YALINKILIC Et Al. }, title={Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi}, congress name={1st International Congress of Traditional Foods from Adriatic to Caucasus}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={357} }