B. YALINKILIC Et Al. , "Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi," 1st International Congress of Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.357, 2010
YALINKILIC, B. Et Al. 2010. Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi. 1st International Congress of Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (Tekirdağ, Turkey), 357.
YALINKILIC, B., KABAN, G., & KAYA, M., (2010). Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi . 1st International Congress of Traditional Foods from Adriatic to Caucasus (pp.357). Tekirdağ, Turkey
YALINKILIC, BARIS, Güzin KABAN, And Mükerrem KAYA. "Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi," 1st International Congress of Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Turkey, 2010
YALINKILIC, BARIS Et Al. "Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi." 1st International Congress of Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.357, 2010
YALINKILIC, B. KABAN, G. And KAYA, M. (2010) . "Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi." 1st International Congress of Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, p.357.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BARIS YALINKILIC Et Al. }, title={Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi}, congress name={1st International Congress of Traditional Foods from Adriatic to Caucasus}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={357} }