V. DAĞDEMİR Et Al. , "Türkiye de Kırmızı Et Pazarlaması," ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , no.34(4), pp.361-366, 2003
DAĞDEMİR, V. Et Al. 2003. Türkiye de Kırmızı Et Pazarlaması. ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , no.34(4) , 361-366.
DAĞDEMİR, V., BİRİNCİ, A., & ATSAN, T., (2003). Türkiye de Kırmızı Et Pazarlaması. ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , no.34(4), 361-366.
DAĞDEMİR, Vedat, Avni BİRİNCİ, And Tecer ATSAN. "Türkiye de Kırmızı Et Pazarlaması," ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , no.34(4), 361-366, 2003
DAĞDEMİR, Vedat Et Al. "Türkiye de Kırmızı Et Pazarlaması." ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , no.34(4), pp.361-366, 2003
DAĞDEMİR, V. BİRİNCİ, A. And ATSAN, T. (2003) . "Türkiye de Kırmızı Et Pazarlaması." ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , no.34(4), pp.361-366.
@article{article, author={Vedat DAĞDEMİR Et Al. }, title={Türkiye de Kırmızı Et Pazarlaması}, journal={ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY}, year=2003, pages={361-366} }