M. Şengül Et Al. , "Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Bazı Marmelat Çeşitlerinin Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ile Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profillerinin Araştırılması," AKADEMIK GIDA , vol.16, pp.51-59, 2018
Şengül, M. Et Al. 2018. Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Bazı Marmelat Çeşitlerinin Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ile Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profillerinin Araştırılması. AKADEMIK GIDA , vol.16 , 51-59.
Şengül, M., Topdaş, E. F., Doğan, H., & Serencam, H., (2018). Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Bazı Marmelat Çeşitlerinin Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ile Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profillerinin Araştırılması. AKADEMIK GIDA , vol.16, 51-59.
Şengül, Memnune Et Al. "Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Bazı Marmelat Çeşitlerinin Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ile Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profillerinin Araştırılması," AKADEMIK GIDA , vol.16, 51-59, 2018
Şengül, Memnune Et Al. "Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Bazı Marmelat Çeşitlerinin Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ile Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profillerinin Araştırılması." AKADEMIK GIDA , vol.16, pp.51-59, 2018
Şengül, M. Et Al. (2018) . "Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Bazı Marmelat Çeşitlerinin Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ile Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profillerinin Araştırılması." AKADEMIK GIDA , vol.16, pp.51-59.
@article{article, author={Memnune ŞENGÜL Et Al. }, title={Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Bazı Marmelat Çeşitlerinin Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ile Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profillerinin Araştırılması}, journal={AKADEMIK GIDA}, year=2018, pages={51-59} }