M. GÜRSES Et Al. , "Liyofilize soğan katılarak üretilen yemeklik tereyağlarının depolama süresince bazı mikrobiyolojik özellikleri," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015
GÜRSES, M. Et Al. 2015. Liyofilize soğan katılarak üretilen yemeklik tereyağlarının depolama süresince bazı mikrobiyolojik özellikleri. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Turkey).
GÜRSES, M., DAĞDEMİR, E., ŞEKERCİ, P., & YILMAZ, F., (2015). Liyofilize soğan katılarak üretilen yemeklik tereyağlarının depolama süresince bazı mikrobiyolojik özellikleri . İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey
GÜRSES, Mustafa Et Al. "Liyofilize soğan katılarak üretilen yemeklik tereyağlarının depolama süresince bazı mikrobiyolojik özellikleri," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 2015
GÜRSES, Mustafa Et Al. "Liyofilize soğan katılarak üretilen yemeklik tereyağlarının depolama süresince bazı mikrobiyolojik özellikleri." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015
GÜRSES, M. Et Al. (2015) . "Liyofilize soğan katılarak üretilen yemeklik tereyağlarının depolama süresince bazı mikrobiyolojik özellikleri." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa GÜRSES Et Al. }, title={Liyofilize soğan katılarak üretilen yemeklik tereyağlarının depolama süresince bazı mikrobiyolojik özellikleri}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}