M. F. ERTUGAY And H. G. KOTANCILAR, "Yakın Kızılötesi (NIR) Spektroskopisi İle Buğday Unlarının Protein, Yağ ve Kuru Gluten İçeriklerinin Belirlenmesi," 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.53-58, 2007
ERTUGAY, M. F. And KOTANCILAR, H. G. 2007. Yakın Kızılötesi (NIR) Spektroskopisi İle Buğday Unlarının Protein, Yağ ve Kuru Gluten İçeriklerinin Belirlenmesi. 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 53-58.
ERTUGAY, M. F., & KOTANCILAR, H. G., (2007). Yakın Kızılötesi (NIR) Spektroskopisi İle Buğday Unlarının Protein, Yağ ve Kuru Gluten İçeriklerinin Belirlenmesi . 5. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.53-58). Ankara, Turkey
ERTUGAY, M., And Halis Gürbüz KOTANCILAR. "Yakın Kızılötesi (NIR) Spektroskopisi İle Buğday Unlarının Protein, Yağ ve Kuru Gluten İçeriklerinin Belirlenmesi," 5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2007
ERTUGAY, M. F. And KOTANCILAR, Halis G. . "Yakın Kızılötesi (NIR) Spektroskopisi İle Buğday Unlarının Protein, Yağ ve Kuru Gluten İçeriklerinin Belirlenmesi." 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.53-58, 2007
ERTUGAY, M. F. And KOTANCILAR, H. G. (2007) . "Yakın Kızılötesi (NIR) Spektroskopisi İle Buğday Unlarının Protein, Yağ ve Kuru Gluten İçeriklerinin Belirlenmesi." 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.53-58.
@conferencepaper{conferencepaper, author={M. FATİH ERTUGAY And author={Halis Gürbüz KOTANCILAR}, title={Yakın Kızılötesi (NIR) Spektroskopisi İle Buğday Unlarının Protein, Yağ ve Kuru Gluten İçeriklerinin Belirlenmesi}, congress name={5. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2007}, pages={53-58} }