F. ÖZ And M. KAYA, "Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amine Oluşumunun Engellenmesi," ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.38, no.1, pp.121-126, 2006
ÖZ, F. And KAYA, M. 2006. Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amine Oluşumunun Engellenmesi. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.38, no.1 , 121-126.
ÖZ, F., & KAYA, M., (2006). Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amine Oluşumunun Engellenmesi. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.38, no.1, 121-126.
ÖZ, Fatih, And M. KAYA. "Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amine Oluşumunun Engellenmesi," ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.38, no.1, 121-126, 2006
ÖZ, Fatih And KAYA, M.. "Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amine Oluşumunun Engellenmesi." ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.38, no.1, pp.121-126, 2006
ÖZ, F. And KAYA, M. (2006) . "Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amine Oluşumunun Engellenmesi." ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.38, no.1, pp.121-126.
@article{article, author={Fatih ÖZ And author={M. KAYA}, title={Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amine Oluşumunun Engellenmesi}, journal={ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2006, pages={121-126} }