Atıf Formatları
Sucuk Üretiminde Urtica dioica L.(Isırgan Otu) Kullanımının S.aureus Gelişimi Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. KABAN Et Al. , "Sucuk Üretiminde Urtica dioica L.(Isırgan Otu) Kullanımının S.aureus Gelişimi Üzerine Etkisi," Türkiye 9.Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.303-306, 2006

KABAN, G. Et Al. 2006. Sucuk Üretiminde Urtica dioica L.(Isırgan Otu) Kullanımının S.aureus Gelişimi Üzerine Etkisi. Türkiye 9.Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 303-306.

KABAN, G., AKSU, M. İ., & KAYA, M., (2006). Sucuk Üretiminde Urtica dioica L.(Isırgan Otu) Kullanımının S.aureus Gelişimi Üzerine Etkisi . Türkiye 9.Gıda Kongresi (pp.303-306). Bolu, Turkey

KABAN, Güzin, Muhammet İrfan AKSU, And Mükerrem KAYA. "Sucuk Üretiminde Urtica dioica L.(Isırgan Otu) Kullanımının S.aureus Gelişimi Üzerine Etkisi," Türkiye 9.Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006

KABAN, Güzin Et Al. "Sucuk Üretiminde Urtica dioica L.(Isırgan Otu) Kullanımının S.aureus Gelişimi Üzerine Etkisi." Türkiye 9.Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.303-306, 2006

KABAN, G. AKSU, M. İ. And KAYA, M. (2006) . "Sucuk Üretiminde Urtica dioica L.(Isırgan Otu) Kullanımının S.aureus Gelişimi Üzerine Etkisi." Türkiye 9.Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.303-306.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Güzin KABAN Et Al. }, title={Sucuk Üretiminde Urtica dioica L.(Isırgan Otu) Kullanımının S.aureus Gelişimi Üzerine Etkisi}, congress name={Türkiye 9.Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={303-306} }