M. Şengül Et Al. , "Türkiye'nin geleneksel peynirlerinden Çökelek’ten izole edilen laktik asit bakterileri tarafından üretilmiş ekzopolisakkaritlerin kısmi karakterizasyonu ve antioksidan aktiviteleri," ATA-GIDA DERGİSİ , vol.1, no.2, pp.1-8, 2022
Şengül, M. Et Al. 2022. Türkiye'nin geleneksel peynirlerinden Çökelek’ten izole edilen laktik asit bakterileri tarafından üretilmiş ekzopolisakkaritlerin kısmi karakterizasyonu ve antioksidan aktiviteleri. ATA-GIDA DERGİSİ , vol.1, no.2 , 1-8.
Şengül, M., Akgül, H. İ., Dertli, E., & Çakır, Ö., (2022). Türkiye'nin geleneksel peynirlerinden Çökelek’ten izole edilen laktik asit bakterileri tarafından üretilmiş ekzopolisakkaritlerin kısmi karakterizasyonu ve antioksidan aktiviteleri. ATA-GIDA DERGİSİ , vol.1, no.2, 1-8.
Şengül, Mustafa Et Al. "Türkiye'nin geleneksel peynirlerinden Çökelek’ten izole edilen laktik asit bakterileri tarafından üretilmiş ekzopolisakkaritlerin kısmi karakterizasyonu ve antioksidan aktiviteleri," ATA-GIDA DERGİSİ , vol.1, no.2, 1-8, 2022
Şengül, Mustafa Et Al. "Türkiye'nin geleneksel peynirlerinden Çökelek’ten izole edilen laktik asit bakterileri tarafından üretilmiş ekzopolisakkaritlerin kısmi karakterizasyonu ve antioksidan aktiviteleri." ATA-GIDA DERGİSİ , vol.1, no.2, pp.1-8, 2022
Şengül, M. Et Al. (2022) . "Türkiye'nin geleneksel peynirlerinden Çökelek’ten izole edilen laktik asit bakterileri tarafından üretilmiş ekzopolisakkaritlerin kısmi karakterizasyonu ve antioksidan aktiviteleri." ATA-GIDA DERGİSİ , vol.1, no.2, pp.1-8.
@article{article, author={Mustafa ŞENGÜL Et Al. }, title={Türkiye'nin geleneksel peynirlerinden Çökelek’ten izole edilen laktik asit bakterileri tarafından üretilmiş ekzopolisakkaritlerin kısmi karakterizasyonu ve antioksidan aktiviteleri}, journal={ATA-GIDA DERGİSİ}, year=2022, pages={1-8} }