P. GÜL Et Al. , "Ksilitollü sakız siyah çay ve beyaz peynirin tükürük pH sına etkileri," Atatürk Üniv. Diş Hek. Fak. Derg , vol.21, pp.88-93, 2011
GÜL, P. Et Al. 2011. Ksilitollü sakız siyah çay ve beyaz peynirin tükürük pH sına etkileri. Atatürk Üniv. Diş Hek. Fak. Derg , vol.21 , 88-93.
GÜL, P., AKGÜL, N., GÜRPINAR ÇATAKÇI, A., & ATİLA, A., (2011). Ksilitollü sakız siyah çay ve beyaz peynirin tükürük pH sına etkileri. Atatürk Üniv. Diş Hek. Fak. Derg , vol.21, 88-93.
GÜL, Pınar Et Al. "Ksilitollü sakız siyah çay ve beyaz peynirin tükürük pH sına etkileri," Atatürk Üniv. Diş Hek. Fak. Derg , vol.21, 88-93, 2011
GÜL, Pınar Et Al. "Ksilitollü sakız siyah çay ve beyaz peynirin tükürük pH sına etkileri." Atatürk Üniv. Diş Hek. Fak. Derg , vol.21, pp.88-93, 2011
GÜL, P. Et Al. (2011) . "Ksilitollü sakız siyah çay ve beyaz peynirin tükürük pH sına etkileri." Atatürk Üniv. Diş Hek. Fak. Derg , vol.21, pp.88-93.
@article{article, author={Pınar GÜL Et Al. }, title={Ksilitollü sakız siyah çay ve beyaz peynirin tükürük pH sına etkileri}, journal={Atatürk Üniv. Diş Hek. Fak. Derg}, year=2011, pages={88-93} }