Z. AKSAKALLI Et Al. , "Gastronomi Teması," In UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm , Ankara: Nobel Yayınevi, 2022, pp.53-76.
AKSAKALLI, Z. Et Al. Gastronomi Teması. 2022. In UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm , Nobel Yayınevi, Ankara, 53-76.
AKSAKALLI, Z., AKOĞUL, E., & ERDOĞAN, M. E., (2022). Gastronomi Teması. UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm (pp.53-76), Ankara: Nobel Yayınevi.
AKSAKALLI, ZÜHAL, Emre AKOĞUL, And Muhammed Emin ERDOĞAN. "Gastronomi Teması." In UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm , 53-76. Ankara: Nobel Yayınevi, 2022
AKSAKALLI, ZÜHAL Et Al. "Gastronomi Teması." UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm , Nobel Yayınevi, 2022, pp.53-76.
AKSAKALLI, Z. AKOĞUL, E. And ERDOĞAN, M. E. (2022) "Gastronomi Teması", UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm . Ankara: Nobel Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={ZÜHAL AKSAKALLI Et Al. }, chaptertitle={Gastronomi Teması}, booktitle={ UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm}, publisher={Nobel Yayınevi}, city={Ankara},year={2022} }