S. H. Bulut, "HOMEROS’UN ODESA’SINDA GEÇEN GASTRONOMİ ÖGELERİ ÜZERİNDEN ANTİK YUNAN YEMEK KÜLTÜRÜNE GENEL BAKIŞ," The Journal of Social Science , vol.3, no.5, pp.331-338, 2019
Bulut, S. H. 2019. HOMEROS’UN ODESA’SINDA GEÇEN GASTRONOMİ ÖGELERİ ÜZERİNDEN ANTİK YUNAN YEMEK KÜLTÜRÜNE GENEL BAKIŞ. The Journal of Social Science , vol.3, no.5 , 331-338.
Bulut, S. H., (2019). HOMEROS’UN ODESA’SINDA GEÇEN GASTRONOMİ ÖGELERİ ÜZERİNDEN ANTİK YUNAN YEMEK KÜLTÜRÜNE GENEL BAKIŞ. The Journal of Social Science , vol.3, no.5, 331-338.
Bulut, Samuray. "HOMEROS’UN ODESA’SINDA GEÇEN GASTRONOMİ ÖGELERİ ÜZERİNDEN ANTİK YUNAN YEMEK KÜLTÜRÜNE GENEL BAKIŞ," The Journal of Social Science , vol.3, no.5, 331-338, 2019
Bulut, Samuray H. . "HOMEROS’UN ODESA’SINDA GEÇEN GASTRONOMİ ÖGELERİ ÜZERİNDEN ANTİK YUNAN YEMEK KÜLTÜRÜNE GENEL BAKIŞ." The Journal of Social Science , vol.3, no.5, pp.331-338, 2019
Bulut, S. H. (2019) . "HOMEROS’UN ODESA’SINDA GEÇEN GASTRONOMİ ÖGELERİ ÜZERİNDEN ANTİK YUNAN YEMEK KÜLTÜRÜNE GENEL BAKIŞ." The Journal of Social Science , vol.3, no.5, pp.331-338.
@article{article, author={Samuray Hakan BULUT}, title={HOMEROS’UN ODESA’SINDA GEÇEN GASTRONOMİ ÖGELERİ ÜZERİNDEN ANTİK YUNAN YEMEK KÜLTÜRÜNE GENEL BAKIŞ}, journal={The Journal of Social Science}, year=2019, pages={331-338} }