M. ATASEVER Et Al. , "Muhafaza süresince kefirin kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal niteliklerindeki değişimler," Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarım ve Köy Dergisi , vol.137, pp.67-72, 2001
ATASEVER, M. Et Al. 2001. Muhafaza süresince kefirin kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal niteliklerindeki değişimler. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarım ve Köy Dergisi , vol.137 , 67-72.
ATASEVER, M., UÇAR, G., & KÖSE, Z., (2001). Muhafaza süresince kefirin kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal niteliklerindeki değişimler. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarım ve Köy Dergisi , vol.137, 67-72.
ATASEVER, Mustafa, GÜRKAN UÇAR, And ZAHİDE KÖSE. "Muhafaza süresince kefirin kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal niteliklerindeki değişimler," Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarım ve Köy Dergisi , vol.137, 67-72, 2001
ATASEVER, Mustafa Et Al. "Muhafaza süresince kefirin kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal niteliklerindeki değişimler." Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarım ve Köy Dergisi , vol.137, pp.67-72, 2001
ATASEVER, M. UÇAR, G. And KÖSE, Z. (2001) . "Muhafaza süresince kefirin kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal niteliklerindeki değişimler." Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarım ve Köy Dergisi , vol.137, pp.67-72.
@article{article, author={Mustafa ATASEVER Et Al. }, title={Muhafaza süresince kefirin kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal niteliklerindeki değişimler}, journal={Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarım ve Köy Dergisi}, year=2001, pages={67-72} }