R. ÇAKMAKÇI Et Al. , "Organik Çay Üretimi İçin Biyolojik Gübre Araştırmaları," 1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium , Bayburt, Turkey, pp.16-17, 2017
ÇAKMAKÇI, R. Et Al. 2017. Organik Çay Üretimi İçin Biyolojik Gübre Araştırmaları. 1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium , (Bayburt, Turkey), 16-17.
ÇAKMAKÇI, R., KOTAN, R., ATASEVER, A., SEZEK, M., ERAT, M., TÜRKYILMAZ, K., ... SEKBAN, R.(2017). Organik Çay Üretimi İçin Biyolojik Gübre Araştırmaları . 1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium (pp.16-17). Bayburt, Turkey
ÇAKMAKÇI, RAMAZAN Et Al. "Organik Çay Üretimi İçin Biyolojik Gübre Araştırmaları," 1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium, Bayburt, Turkey, 2017
ÇAKMAKÇI, RAMAZAN Et Al. "Organik Çay Üretimi İçin Biyolojik Gübre Araştırmaları." 1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium , Bayburt, Turkey, pp.16-17, 2017
ÇAKMAKÇI, R. Et Al. (2017) . "Organik Çay Üretimi İçin Biyolojik Gübre Araştırmaları." 1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium , Bayburt, Turkey, pp.16-17.
@conferencepaper{conferencepaper, author={RAMAZAN ÇAKMAKÇI Et Al. }, title={Organik Çay Üretimi İçin Biyolojik Gübre Araştırmaları}, congress name={1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium}, city={Bayburt}, country={Turkey}, year={2017}, pages={16-17} }