N. ÇETİNKAYA Et Al. , "Duygu İşçilerinin Perspektifinden Hizmet İnovasyon Davranışı: Yiyecek-İçecek İşletmelerine İlişkin Bir Araştırma," VII. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , 2018
ÇETİNKAYA, N. Et Al. 2018. Duygu İşçilerinin Perspektifinden Hizmet İnovasyon Davranışı: Yiyecek-İçecek İşletmelerine İlişkin Bir Araştırma. VII. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu .
ÇETİNKAYA, N., ŞİMŞEK, A., & AYDIN, S., (2018). Duygu İşçilerinin Perspektifinden Hizmet İnovasyon Davranışı: Yiyecek-İçecek İşletmelerine İlişkin Bir Araştırma . VII. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu
ÇETİNKAYA, Neslihan, Aykut ŞİMŞEK, And Selçuk AYDIN. "Duygu İşçilerinin Perspektifinden Hizmet İnovasyon Davranışı: Yiyecek-İçecek İşletmelerine İlişkin Bir Araştırma," VII. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 2018
ÇETİNKAYA, Neslihan Et Al. "Duygu İşçilerinin Perspektifinden Hizmet İnovasyon Davranışı: Yiyecek-İçecek İşletmelerine İlişkin Bir Araştırma." VII. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , 2018
ÇETİNKAYA, N. ŞİMŞEK, A. And AYDIN, S. (2018) . "Duygu İşçilerinin Perspektifinden Hizmet İnovasyon Davranışı: Yiyecek-İçecek İşletmelerine İlişkin Bir Araştırma." VII. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Neslihan SERÇEOĞLU Et Al. }, title={Duygu İşçilerinin Perspektifinden Hizmet İnovasyon Davranışı: Yiyecek-İçecek İşletmelerine İlişkin Bir Araştırma}, congress name={VII. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu}, city={}, country={}, year={2018}}