S. ÇAKMAKÇI Et Al. , "Mayalama sıcaklığı ve CaCl2 ilavesinin sütün peynir mayası rennet ile pıhtılaşması ve pıhtının çeşitli özellikleri üzerine etkisi," II. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 1995
ÇAKMAKÇI, S. Et Al. 1995. Mayalama sıcaklığı ve CaCl2 ilavesinin sütün peynir mayası rennet ile pıhtılaşması ve pıhtının çeşitli özellikleri üzerine etkisi. II. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
ÇAKMAKÇI, S., ZORBA, Ö., & ŞENGÜL, M., (1995). Mayalama sıcaklığı ve CaCl2 ilavesinin sütün peynir mayası rennet ile pıhtılaşması ve pıhtının çeşitli özellikleri üzerine etkisi . II. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
ÇAKMAKÇI, Songül, ÖMER ZORBA, And Mustafa ŞENGÜL. "Mayalama sıcaklığı ve CaCl2 ilavesinin sütün peynir mayası rennet ile pıhtılaşması ve pıhtının çeşitli özellikleri üzerine etkisi," II. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 1995
ÇAKMAKÇI, Songül Et Al. "Mayalama sıcaklığı ve CaCl2 ilavesinin sütün peynir mayası rennet ile pıhtılaşması ve pıhtının çeşitli özellikleri üzerine etkisi." II. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 1995
ÇAKMAKÇI, S. ZORBA, Ö. And ŞENGÜL, M. (1995) . "Mayalama sıcaklığı ve CaCl2 ilavesinin sütün peynir mayası rennet ile pıhtılaşması ve pıhtının çeşitli özellikleri üzerine etkisi." II. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Songül ÇAKMAKÇI Et Al. }, title={Mayalama sıcaklığı ve CaCl2 ilavesinin sütün peynir mayası rennet ile pıhtılaşması ve pıhtının çeşitli özellikleri üzerine etkisi}, congress name={II. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={1995}}