S. ÇAKMAKÇI Et Al. , "Maillard reaksiyonu ürünlerinin antioksidan aktivitesi," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Kemer/Antalya, Turkey, pp.613, 2009
ÇAKMAKÇI, S. Et Al. 2009. Maillard reaksiyonu ürünlerinin antioksidan aktivitesi. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Kemer/Antalya, Turkey), 613.
ÇAKMAKÇI, S., DAĞDEMİR, E., & GÜNDOĞDU, E., (2009). Maillard reaksiyonu ürünlerinin antioksidan aktivitesi . 6. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.613). Kemer/Antalya, Turkey
ÇAKMAKÇI, Songül, Elif DAĞDEMİR, And ENGİN GÜNDOĞDU. "Maillard reaksiyonu ürünlerinin antioksidan aktivitesi," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Kemer/Antalya, Turkey, 2009
ÇAKMAKÇI, Songül Et Al. "Maillard reaksiyonu ürünlerinin antioksidan aktivitesi." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Kemer/Antalya, Turkey, pp.613, 2009
ÇAKMAKÇI, S. DAĞDEMİR, E. And GÜNDOĞDU, E. (2009) . "Maillard reaksiyonu ürünlerinin antioksidan aktivitesi." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Kemer/Antalya, Turkey, p.613.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Songül ÇAKMAKÇI Et Al. }, title={Maillard reaksiyonu ürünlerinin antioksidan aktivitesi}, congress name={6. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Kemer/Antalya}, country={Turkey}, year={2009}, pages={613} }