M. ŞENGÜL And H. ÜNVER, "Farklı tatlandırıcılar ile üretilen kızılcık pestillerinin bazı fizikokimyasal özellikleri," ATA-Food Journal , vol.1, no.1, 2022
ŞENGÜL, M. And ÜNVER, H. 2022. Farklı tatlandırıcılar ile üretilen kızılcık pestillerinin bazı fizikokimyasal özellikleri. ATA-Food Journal , vol.1, no.1 .
ŞENGÜL, M., & ÜNVER, H., (2022). Farklı tatlandırıcılar ile üretilen kızılcık pestillerinin bazı fizikokimyasal özellikleri. ATA-Food Journal , vol.1, no.1.
ŞENGÜL, Memnune, And HACER ÜNVER. "Farklı tatlandırıcılar ile üretilen kızılcık pestillerinin bazı fizikokimyasal özellikleri," ATA-Food Journal , vol.1, no.1, 2022
ŞENGÜL, Memnune And ÜNVER, HACER. "Farklı tatlandırıcılar ile üretilen kızılcık pestillerinin bazı fizikokimyasal özellikleri." ATA-Food Journal , vol.1, no.1, 2022
ŞENGÜL, M. And ÜNVER, H. (2022) . "Farklı tatlandırıcılar ile üretilen kızılcık pestillerinin bazı fizikokimyasal özellikleri." ATA-Food Journal , vol.1, no.1.
@article{article, author={Memnune ŞENGÜL And author={HACER ÜNVER}, title={Farklı tatlandırıcılar ile üretilen kızılcık pestillerinin bazı fizikokimyasal özellikleri}, journal={ATA-Food Journal}, year=2022}