M. ŞENGÜL Et Al. , "Çiğ ve pastörize sütten üretilen Kaşar peynirlerinin olgunlaşma süresince bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi," Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.107, 2009
ŞENGÜL, M. Et Al. 2009. Çiğ ve pastörize sütten üretilen Kaşar peynirlerinin olgunlaşma süresince bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi. Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , (Denizli, Turkey), 107.
ŞENGÜL, M., Fırat, N., & ERKAYA, T., (2009). Çiğ ve pastörize sütten üretilen Kaşar peynirlerinin olgunlaşma süresince bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi . Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu (pp.107). Denizli, Turkey
ŞENGÜL, Mustafa, Nesrin Fırat, And TUBA ERKAYA. "Çiğ ve pastörize sütten üretilen Kaşar peynirlerinin olgunlaşma süresince bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi," Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Turkey, 2009
ŞENGÜL, Mustafa Et Al. "Çiğ ve pastörize sütten üretilen Kaşar peynirlerinin olgunlaşma süresince bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi." Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.107, 2009
ŞENGÜL, M. Fırat, N. And ERKAYA, T. (2009) . "Çiğ ve pastörize sütten üretilen Kaşar peynirlerinin olgunlaşma süresince bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi." Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Denizli, Turkey, p.107.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa ŞENGÜL Et Al. }, title={Çiğ ve pastörize sütten üretilen Kaşar peynirlerinin olgunlaşma süresince bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi}, congress name={Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2009}, pages={107} }