Atıf Formatları
Gıda Kalite Kontrolü, Mevzuat ve Özellikle Et ve Et Ürünlerinde Dünyada Bazı Temel Mevzuat Değerleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. Y. Gökalp Et Al. , "Gıda Kalite Kontrolü, Mevzuat ve Özellikle Et ve Et Ürünlerinde Dünyada Bazı Temel Mevzuat Değerleri," Gıda Mevzuatımızda Aksayan Hususlar ve Çözüm Yolları Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.155-176, 1992

Gökalp, H. Y. Et Al. 1992. Gıda Kalite Kontrolü, Mevzuat ve Özellikle Et ve Et Ürünlerinde Dünyada Bazı Temel Mevzuat Değerleri. Gıda Mevzuatımızda Aksayan Hususlar ve Çözüm Yolları Sempozyumu , (Tekirdağ, Turkey), 155-176.

Gökalp, H. Y., Yılmaz, İ., & KAYA, M., (1992). Gıda Kalite Kontrolü, Mevzuat ve Özellikle Et ve Et Ürünlerinde Dünyada Bazı Temel Mevzuat Değerleri . Gıda Mevzuatımızda Aksayan Hususlar ve Çözüm Yolları Sempozyumu (pp.155-176). Tekirdağ, Turkey

Gökalp, Hüsnü, İ Yılmaz, And Mükerrem KAYA. "Gıda Kalite Kontrolü, Mevzuat ve Özellikle Et ve Et Ürünlerinde Dünyada Bazı Temel Mevzuat Değerleri," Gıda Mevzuatımızda Aksayan Hususlar ve Çözüm Yolları Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey, 1992

Gökalp, Hüsnü Y. Et Al. "Gıda Kalite Kontrolü, Mevzuat ve Özellikle Et ve Et Ürünlerinde Dünyada Bazı Temel Mevzuat Değerleri." Gıda Mevzuatımızda Aksayan Hususlar ve Çözüm Yolları Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.155-176, 1992

Gökalp, H. Y. Yılmaz, İ. And KAYA, M. (1992) . "Gıda Kalite Kontrolü, Mevzuat ve Özellikle Et ve Et Ürünlerinde Dünyada Bazı Temel Mevzuat Değerleri." Gıda Mevzuatımızda Aksayan Hususlar ve Çözüm Yolları Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.155-176.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Hüsnü Yusuf Gökalp Et Al. }, title={Gıda Kalite Kontrolü, Mevzuat ve Özellikle Et ve Et Ürünlerinde Dünyada Bazı Temel Mevzuat Değerleri}, congress name={Gıda Mevzuatımızda Aksayan Hususlar ve Çözüm Yolları Sempozyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={1992}, pages={155-176} }