Y. ÇAKIR Et Al. , "Çiğ koyun sütünden üretilen Erzincan Tulum peynirinde olgunlaşma süresince aroma bileşiklerindeki değişim P 287 4 Geleneksel Gıdalar Smpozyumu Adana," 4. Geleneksel Gıdalar Smpozyumu , Adana, Turkey, 2014
ÇAKIR, Y. Et Al. 2014. Çiğ koyun sütünden üretilen Erzincan Tulum peynirinde olgunlaşma süresince aroma bileşiklerindeki değişim P 287 4 Geleneksel Gıdalar Smpozyumu Adana. 4. Geleneksel Gıdalar Smpozyumu , (Adana, Turkey).
ÇAKIR, Y., ÇAKMAKÇI, S., & HAYALOĞLU, A. A., (2014). Çiğ koyun sütünden üretilen Erzincan Tulum peynirinde olgunlaşma süresince aroma bileşiklerindeki değişim P 287 4 Geleneksel Gıdalar Smpozyumu Adana . 4. Geleneksel Gıdalar Smpozyumu, Adana, Turkey
ÇAKIR, YUSUF, Songül ÇAKMAKÇI, And ALİ ADNAN HAYALOĞLU. "Çiğ koyun sütünden üretilen Erzincan Tulum peynirinde olgunlaşma süresince aroma bileşiklerindeki değişim P 287 4 Geleneksel Gıdalar Smpozyumu Adana," 4. Geleneksel Gıdalar Smpozyumu, Adana, Turkey, 2014
ÇAKIR, YUSUF Et Al. "Çiğ koyun sütünden üretilen Erzincan Tulum peynirinde olgunlaşma süresince aroma bileşiklerindeki değişim P 287 4 Geleneksel Gıdalar Smpozyumu Adana." 4. Geleneksel Gıdalar Smpozyumu , Adana, Turkey, 2014
ÇAKIR, Y. ÇAKMAKÇI, S. And HAYALOĞLU, A. A. (2014) . "Çiğ koyun sütünden üretilen Erzincan Tulum peynirinde olgunlaşma süresince aroma bileşiklerindeki değişim P 287 4 Geleneksel Gıdalar Smpozyumu Adana." 4. Geleneksel Gıdalar Smpozyumu , Adana, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YUSUF ÇAKIR Et Al. }, title={Çiğ koyun sütünden üretilen Erzincan Tulum peynirinde olgunlaşma süresince aroma bileşiklerindeki değişim P 287 4 Geleneksel Gıdalar Smpozyumu Adana}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Smpozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}}