N. AKDEMİR And G. N. SELÇUK, "Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği Bakımından Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyi: Taraklı Ölçeğinde Bir Araştırma," 1.International Sustainable Tourism Congress , Kastamonu, Turkey, pp.793-801, 2017
AKDEMİR, N. And SELÇUK, G. N. 2017. Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği Bakımından Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyi: Taraklı Ölçeğinde Bir Araştırma. 1.International Sustainable Tourism Congress , (Kastamonu, Turkey), 793-801.
AKDEMİR, N., & SELÇUK, G. N., (2017). Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği Bakımından Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyi: Taraklı Ölçeğinde Bir Araştırma . 1.International Sustainable Tourism Congress (pp.793-801). Kastamonu, Turkey
AKDEMİR, Nihan, And Gökalp Nuri SELÇUK. "Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği Bakımından Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyi: Taraklı Ölçeğinde Bir Araştırma," 1.International Sustainable Tourism Congress, Kastamonu, Turkey, 2017
AKDEMİR, Nihan And SELÇUK, Gökalp N. . "Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği Bakımından Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyi: Taraklı Ölçeğinde Bir Araştırma." 1.International Sustainable Tourism Congress , Kastamonu, Turkey, pp.793-801, 2017
AKDEMİR, N. And SELÇUK, G. N. (2017) . "Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği Bakımından Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyi: Taraklı Ölçeğinde Bir Araştırma." 1.International Sustainable Tourism Congress , Kastamonu, Turkey, pp.793-801.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Nihan AKDEMİR And author={Gökalp Nuri SELÇUK}, title={Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği Bakımından Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyi: Taraklı Ölçeğinde Bir Araştırma}, congress name={1.International Sustainable Tourism Congress}, city={Kastamonu}, country={Turkey}, year={2017}, pages={793-801} }