M. TOSUN, "Erzurum Karnavas Dut Pekmezinin Üretim Tekniği ve Bazı Bileşim Özellikleri.," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.778-779, 2012
TOSUN, M. 2012. Erzurum Karnavas Dut Pekmezinin Üretim Tekniği ve Bazı Bileşim Özellikleri.. III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 778-779.
TOSUN, M., (2012). Erzurum Karnavas Dut Pekmezinin Üretim Tekniği ve Bazı Bileşim Özellikleri. . III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.778-779). Konya, Turkey
TOSUN, Murat. "Erzurum Karnavas Dut Pekmezinin Üretim Tekniği ve Bazı Bileşim Özellikleri.," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
TOSUN, Murat. "Erzurum Karnavas Dut Pekmezinin Üretim Tekniği ve Bazı Bileşim Özellikleri.." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.778-779, 2012
TOSUN, M. (2012) . "Erzurum Karnavas Dut Pekmezinin Üretim Tekniği ve Bazı Bileşim Özellikleri.." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.778-779.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Murat TOSUN}, title={Erzurum Karnavas Dut Pekmezinin Üretim Tekniği ve Bazı Bileşim Özellikleri.}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={778-779} }