Ş. KURULTAY Et Al. , "Farklı Oranlarda Ayran Stabilizatörü (Quic) İlavesi İle Hazırlanan Meyve Aromalı Ayranların Depolama Süresine Bağlı Olarak Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinde Meydana Gelen Değişmeler," Gıda ve Teknoloji , vol.1, no.6, pp.21-29, 1996
KURULTAY, Ş. Et Al. 1996. Farklı Oranlarda Ayran Stabilizatörü (Quic) İlavesi İle Hazırlanan Meyve Aromalı Ayranların Depolama Süresine Bağlı Olarak Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinde Meydana Gelen Değişmeler. Gıda ve Teknoloji , vol.1, no.6 , 21-29.
KURULTAY, Ş., BİLGİN, B., & ÖZDEMİR, C., (1996). Farklı Oranlarda Ayran Stabilizatörü (Quic) İlavesi İle Hazırlanan Meyve Aromalı Ayranların Depolama Süresine Bağlı Olarak Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinde Meydana Gelen Değişmeler. Gıda ve Teknoloji , vol.1, no.6, 21-29.
KURULTAY, ŞEFİK, BİLAL BİLGİN, And Cihat ÖZDEMİR. "Farklı Oranlarda Ayran Stabilizatörü (Quic) İlavesi İle Hazırlanan Meyve Aromalı Ayranların Depolama Süresine Bağlı Olarak Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinde Meydana Gelen Değişmeler," Gıda ve Teknoloji , vol.1, no.6, 21-29, 1996
KURULTAY, ŞEFİK Et Al. "Farklı Oranlarda Ayran Stabilizatörü (Quic) İlavesi İle Hazırlanan Meyve Aromalı Ayranların Depolama Süresine Bağlı Olarak Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinde Meydana Gelen Değişmeler." Gıda ve Teknoloji , vol.1, no.6, pp.21-29, 1996
KURULTAY, Ş. BİLGİN, B. And ÖZDEMİR, C. (1996) . "Farklı Oranlarda Ayran Stabilizatörü (Quic) İlavesi İle Hazırlanan Meyve Aromalı Ayranların Depolama Süresine Bağlı Olarak Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinde Meydana Gelen Değişmeler." Gıda ve Teknoloji , vol.1, no.6, pp.21-29.
@article{article, author={ŞEFİK KURULTAY Et Al. }, title={Farklı Oranlarda Ayran Stabilizatörü (Quic) İlavesi İle Hazırlanan Meyve Aromalı Ayranların Depolama Süresine Bağlı Olarak Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinde Meydana Gelen Değişmeler}, journal={Gıda ve Teknoloji}, year=1996, pages={21-29} }