H. TEKELİ Et Al. , "Etlik Piliçlerde Kesim Sırasında Uygulanan Soğutma Yöntemlerinin Etin BazıKalite Özellikleri ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi," Hayvansal Üretim , vol.55, no.1, pp.14-18, 2014
TEKELİ, H. Et Al. 2014. Etlik Piliçlerde Kesim Sırasında Uygulanan Soğutma Yöntemlerinin Etin BazıKalite Özellikleri ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi. Hayvansal Üretim , vol.55, no.1 , 14-18.
TEKELİ, H., KIRAL, F., BİLDİK, A., YILMAZ, M., KAÇAMAKLI, Z., KODAY, S., ... KODAY, Z.(2014). Etlik Piliçlerde Kesim Sırasında Uygulanan Soğutma Yöntemlerinin Etin BazıKalite Özellikleri ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi. Hayvansal Üretim , vol.55, no.1, 14-18.
TEKELİ, HAKAN Et Al. "Etlik Piliçlerde Kesim Sırasında Uygulanan Soğutma Yöntemlerinin Etin BazıKalite Özellikleri ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi," Hayvansal Üretim , vol.55, no.1, 14-18, 2014
TEKELİ, HAKAN Et Al. "Etlik Piliçlerde Kesim Sırasında Uygulanan Soğutma Yöntemlerinin Etin BazıKalite Özellikleri ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi." Hayvansal Üretim , vol.55, no.1, pp.14-18, 2014
TEKELİ, H. Et Al. (2014) . "Etlik Piliçlerde Kesim Sırasında Uygulanan Soğutma Yöntemlerinin Etin BazıKalite Özellikleri ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi." Hayvansal Üretim , vol.55, no.1, pp.14-18.
@article{article, author={HAKAN TEKELİ Et Al. }, title={Etlik Piliçlerde Kesim Sırasında Uygulanan Soğutma Yöntemlerinin Etin BazıKalite Özellikleri ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi}, journal={Hayvansal Üretim}, year=2014, pages={14-18} }