M. ŞENGÜL Et Al. , "Kurutulmuş Trabzon Hurmasının Bazı Kimyasal Özellikleri İle Fenolik Madde ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi.," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.1, 2015
ŞENGÜL, M. Et Al. 2015. Kurutulmuş Trabzon Hurmasının Bazı Kimyasal Özellikleri İle Fenolik Madde ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi.. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (İzmir, Turkey), 1.
ŞENGÜL, M., TOPDAŞ, E. F., & ODUNKIRAN, A., (2015). Kurutulmuş Trabzon Hurmasının Bazı Kimyasal Özellikleri İle Fenolik Madde ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi. . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.1). İzmir, Turkey
ŞENGÜL, Memnune, Elif Feyza TOPDAŞ, And ARZU ODUNKIRAN. "Kurutulmuş Trabzon Hurmasının Bazı Kimyasal Özellikleri İle Fenolik Madde ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi.," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Turkey, 2015
ŞENGÜL, Memnune Et Al. "Kurutulmuş Trabzon Hurmasının Bazı Kimyasal Özellikleri İle Fenolik Madde ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi.." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.1, 2015
ŞENGÜL, M. TOPDAŞ, E. F. And ODUNKIRAN, A. (2015) . "Kurutulmuş Trabzon Hurmasının Bazı Kimyasal Özellikleri İle Fenolik Madde ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi.." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Memnune ŞENGÜL Et Al. }, title={Kurutulmuş Trabzon Hurmasının Bazı Kimyasal Özellikleri İle Fenolik Madde ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi.}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={1} }