Y. Topcu, "Duyusal ve hedonik kalite nitelikleri, tüketicilerin kırmızı et tüketim tercihlerini nasıl etkiler?," İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi , Niğde, Turkey, pp.35-48, 2014
Topcu, Y. 2014. Duyusal ve hedonik kalite nitelikleri, tüketicilerin kırmızı et tüketim tercihlerini nasıl etkiler?. İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi , (Niğde, Turkey), 35-48.
Topcu, Y., (2014). Duyusal ve hedonik kalite nitelikleri, tüketicilerin kırmızı et tüketim tercihlerini nasıl etkiler? . İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi (pp.35-48). Niğde, Turkey
Topcu, Yavuz. "Duyusal ve hedonik kalite nitelikleri, tüketicilerin kırmızı et tüketim tercihlerini nasıl etkiler?," İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Turkey, 2014
Topcu, Yavuz. "Duyusal ve hedonik kalite nitelikleri, tüketicilerin kırmızı et tüketim tercihlerini nasıl etkiler?." İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi , Niğde, Turkey, pp.35-48, 2014
Topcu, Y. (2014) . "Duyusal ve hedonik kalite nitelikleri, tüketicilerin kırmızı et tüketim tercihlerini nasıl etkiler?." İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi , Niğde, Turkey, pp.35-48.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Yavuz TOPCU}, title={Duyusal ve hedonik kalite nitelikleri, tüketicilerin kırmızı et tüketim tercihlerini nasıl etkiler?}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Niğde}, country={Turkey}, year={2014}, pages={35-48} }