K. E. GERÇEKASLAN And H. BOZ, "Keçiboynuzu Unu İlavesinin Kakaolu Kekin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi," Journal of the Institute of Science and Technology , vol.8, pp.95-101, 2018
GERÇEKASLAN, K. E. And BOZ, H. 2018. Keçiboynuzu Unu İlavesinin Kakaolu Kekin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi. Journal of the Institute of Science and Technology , vol.8 , 95-101.
GERÇEKASLAN, K. E., & BOZ, H., (2018). Keçiboynuzu Unu İlavesinin Kakaolu Kekin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi. Journal of the Institute of Science and Technology , vol.8, 95-101.
GERÇEKASLAN, KAMİL, And Hüseyin BOZ. "Keçiboynuzu Unu İlavesinin Kakaolu Kekin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi," Journal of the Institute of Science and Technology , vol.8, 95-101, 2018
GERÇEKASLAN, KAMİL E. And BOZ, Hüseyin. "Keçiboynuzu Unu İlavesinin Kakaolu Kekin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi." Journal of the Institute of Science and Technology , vol.8, pp.95-101, 2018
GERÇEKASLAN, K. E. And BOZ, H. (2018) . "Keçiboynuzu Unu İlavesinin Kakaolu Kekin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi." Journal of the Institute of Science and Technology , vol.8, pp.95-101.
@article{article, author={KAMİL EMRE GERÇEKASLAN And author={Hüseyin BOZ}, title={Keçiboynuzu Unu İlavesinin Kakaolu Kekin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi}, journal={Journal of the Institute of Science and Technology}, year=2018, pages={95-101} }