P. Anlar And G. Kaban, "Taze ve İşlenmiş Et Ürünlerinde Maillard Reaksiyonu," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.149, 2020
Anlar, P. And Kaban, G. 2020. Taze ve İşlenmiş Et Ürünlerinde Maillard Reaksiyonu. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 149.
Anlar, P., & Kaban, G., (2020). Taze ve İşlenmiş Et Ürünlerinde Maillard Reaksiyonu . Türkiye 13. Gıda Kongresi (pp.149). Çanakkale, Turkey
Anlar, Pınar, And Güzin KABAN. "Taze ve İşlenmiş Et Ürünlerinde Maillard Reaksiyonu," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020
Anlar, Pınar And Kaban, Güzin. "Taze ve İşlenmiş Et Ürünlerinde Maillard Reaksiyonu." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.149, 2020
Anlar, P. And Kaban, G. (2020) . "Taze ve İşlenmiş Et Ürünlerinde Maillard Reaksiyonu." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.149.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Pınar ANLAR And author={Güzin KABAN}, title={Taze ve İşlenmiş Et Ürünlerinde Maillard Reaksiyonu}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}, pages={149} }