A. AKKÖSE And C. ÇELİK, "Hindi Eti ve Ayçiçek Yağı Kullanılarak Üretilen Salamların Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi," 4th International Poultry Meat Congress , Antalya, Turkey, 2017
AKKÖSE, A. And ÇELİK, C. 2017. Hindi Eti ve Ayçiçek Yağı Kullanılarak Üretilen Salamların Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi. 4th International Poultry Meat Congress , (Antalya, Turkey).
AKKÖSE, A., & ÇELİK, C., (2017). Hindi Eti ve Ayçiçek Yağı Kullanılarak Üretilen Salamların Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi . 4th International Poultry Meat Congress, Antalya, Turkey
AKKÖSE, Ahmet, And CANAN ÇELİK. "Hindi Eti ve Ayçiçek Yağı Kullanılarak Üretilen Salamların Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi," 4th International Poultry Meat Congress, Antalya, Turkey, 2017
AKKÖSE, Ahmet And ÇELİK, CANAN. "Hindi Eti ve Ayçiçek Yağı Kullanılarak Üretilen Salamların Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi." 4th International Poultry Meat Congress , Antalya, Turkey, 2017
AKKÖSE, A. And ÇELİK, C. (2017) . "Hindi Eti ve Ayçiçek Yağı Kullanılarak Üretilen Salamların Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi." 4th International Poultry Meat Congress , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ahmet AKKÖSE And author={CANAN ÇELİK}, title={Hindi Eti ve Ayçiçek Yağı Kullanılarak Üretilen Salamların Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={4th International Poultry Meat Congress}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}}