A. ERDOĞAN Et Al. , "Erzurum’xxda satışa sunulan köme (Cevizli pestil sucuğu) ve kuru incirlerin aflatoksin içeriklerinin saptanması," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.1, pp.85-88, 2003
ERDOĞAN, A. Et Al. 2003. Erzurum’xxda satışa sunulan köme (Cevizli pestil sucuğu) ve kuru incirlerin aflatoksin içeriklerinin saptanması. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.1 , 85-88.
ERDOĞAN, A., GÜRSES, M., & SERT, S., (2003). Erzurum’xxda satışa sunulan köme (Cevizli pestil sucuğu) ve kuru incirlerin aflatoksin içeriklerinin saptanması. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.1, 85-88.
ERDOĞAN, Ahmet, MUSTAFA GÜRSES, And SELAHATTİN SERT. "Erzurum’xxda satışa sunulan köme (Cevizli pestil sucuğu) ve kuru incirlerin aflatoksin içeriklerinin saptanması," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.1, 85-88, 2003
ERDOĞAN, Ahmet Et Al. "Erzurum’xxda satışa sunulan köme (Cevizli pestil sucuğu) ve kuru incirlerin aflatoksin içeriklerinin saptanması." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.1, pp.85-88, 2003
ERDOĞAN, A. GÜRSES, M. And SERT, S. (2003) . "Erzurum’xxda satışa sunulan köme (Cevizli pestil sucuğu) ve kuru incirlerin aflatoksin içeriklerinin saptanması." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.1, pp.85-88.
@article{article, author={Ahmet ERDOĞAN Et Al. }, title={Erzurum’xxda satışa sunulan köme (Cevizli pestil sucuğu) ve kuru incirlerin aflatoksin içeriklerinin saptanması}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2003, pages={85-88} }