E. ÖZ Et Al. , "Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği," Cukurova University, Agriculture Faculty , vol.36, no.1, pp.13-22, 2021
ÖZ, E. Et Al. 2021. Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği. Cukurova University, Agriculture Faculty , vol.36, no.1 , 13-22.
ÖZ, E., SAVAŞ, A., EKİZ, E., & ÖZ, F., (2021). Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği. Cukurova University, Agriculture Faculty , vol.36, no.1, 13-22.
ÖZ, Emel Et Al. "Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği," Cukurova University, Agriculture Faculty , vol.36, no.1, 13-22, 2021
ÖZ, Emel Et Al. "Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği." Cukurova University, Agriculture Faculty , vol.36, no.1, pp.13-22, 2021
ÖZ, E. Et Al. (2021) . "Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği." Cukurova University, Agriculture Faculty , vol.36, no.1, pp.13-22.
@article{article, author={Emel ÖZ Et Al. }, title={Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği}, journal={Cukurova University, Agriculture Faculty}, year=2021, pages={13-22} }