F. ÖZ And M. KAYA, "Isıl İşlem Uygulanmış Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminler," Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.82, 2004
ÖZ, F. And KAYA, M. 2004. Isıl İşlem Uygulanmış Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminler. Türkiye 8. Gıda Kongresi , (Bursa, Turkey), 82.
ÖZ, F., & KAYA, M., (2004). Isıl İşlem Uygulanmış Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminler . Türkiye 8. Gıda Kongresi (pp.82). Bursa, Turkey
ÖZ, Fatih, And Mükerrem KAYA. "Isıl İşlem Uygulanmış Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminler," Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Turkey, 2004
ÖZ, Fatih And KAYA, Mükerrem. "Isıl İşlem Uygulanmış Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminler." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.82, 2004
ÖZ, F. And KAYA, M. (2004) . "Isıl İşlem Uygulanmış Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminler." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, p.82.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih ÖZ And author={Mükerrem KAYA}, title={Isıl İşlem Uygulanmış Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminler}, congress name={Türkiye 8. Gıda Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2004}, pages={82} }