N. ÇETİNKAYA Et Al. , "Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri ile Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma," II. International Halal Tourism Congress , Antalya, Turkey, pp.280-289, 2019
ÇETİNKAYA, N. Et Al. 2019. Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri ile Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma. II. International Halal Tourism Congress , (Antalya, Turkey), 280-289.
ÇETİNKAYA, N., ŞİMŞEK, A., & YILDIZ, S., (2019). Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri ile Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma . II. International Halal Tourism Congress (pp.280-289). Antalya, Turkey
ÇETİNKAYA, Neslihan, AYKUT ŞİMŞEK, And SALİH YILDIZ. "Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri ile Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma," II. International Halal Tourism Congress, Antalya, Turkey, 2019
ÇETİNKAYA, Neslihan Et Al. "Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri ile Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma." II. International Halal Tourism Congress , Antalya, Turkey, pp.280-289, 2019
ÇETİNKAYA, N. ŞİMŞEK, A. And YILDIZ, S. (2019) . "Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri ile Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma." II. International Halal Tourism Congress , Antalya, Turkey, pp.280-289.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Neslihan SERÇEOĞLU Et Al. }, title={Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri ile Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma}, congress name={II. International Halal Tourism Congress}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2019}, pages={280-289} }