A. KURT Et Al. , "Erzincan Tulum Şavak peynirinin mikrobiyolojik özellikleri," Doğa-Tr. J. of Veterinary and Animal Sci. , vol.16, pp.41-50, 1991
KURT, A. Et Al. 1991. Erzincan Tulum Şavak peynirinin mikrobiyolojik özellikleri. Doğa-Tr. J. of Veterinary and Animal Sci. , vol.16 , 41-50.
KURT, A., ÇAKMAKÇI, S., ÇAĞLAR, A., & AKYÜZ, N., (1991). Erzincan Tulum Şavak peynirinin mikrobiyolojik özellikleri. Doğa-Tr. J. of Veterinary and Animal Sci. , vol.16, 41-50.
KURT, Ahmet Et Al. "Erzincan Tulum Şavak peynirinin mikrobiyolojik özellikleri," Doğa-Tr. J. of Veterinary and Animal Sci. , vol.16, 41-50, 1991
KURT, Ahmet Et Al. "Erzincan Tulum Şavak peynirinin mikrobiyolojik özellikleri." Doğa-Tr. J. of Veterinary and Animal Sci. , vol.16, pp.41-50, 1991
KURT, A. Et Al. (1991) . "Erzincan Tulum Şavak peynirinin mikrobiyolojik özellikleri." Doğa-Tr. J. of Veterinary and Animal Sci. , vol.16, pp.41-50.
@article{article, author={Ahmet KURT Et Al. }, title={Erzincan Tulum Şavak peynirinin mikrobiyolojik özellikleri}, journal={Doğa-Tr. J. of Veterinary and Animal Sci.}, year=1991, pages={41-50} }