Atıf Formatları
Yaprak Dönerin Kimyasal Bileşimi ve Mikrobiyolojik Kalitesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

V. Küpeli And M. KAYA, "Yaprak Dönerin Kimyasal Bileşimi ve Mikrobiyolojik Kalitesi," Gıda Mühendisliği III. Ulusal Sempozyumu , Ankara, Turkey, pp.140-146, 1997

Küpeli, V. And KAYA, M. 1997. Yaprak Dönerin Kimyasal Bileşimi ve Mikrobiyolojik Kalitesi. Gıda Mühendisliği III. Ulusal Sempozyumu , (Ankara, Turkey), 140-146.

Küpeli, V., & KAYA, M., (1997). Yaprak Dönerin Kimyasal Bileşimi ve Mikrobiyolojik Kalitesi . Gıda Mühendisliği III. Ulusal Sempozyumu (pp.140-146). Ankara, Turkey

Küpeli, Vildan, And Mükerrem KAYA. "Yaprak Dönerin Kimyasal Bileşimi ve Mikrobiyolojik Kalitesi," Gıda Mühendisliği III. Ulusal Sempozyumu, Ankara, Turkey, 1997

Küpeli, Vildan And KAYA, Mükerrem. "Yaprak Dönerin Kimyasal Bileşimi ve Mikrobiyolojik Kalitesi." Gıda Mühendisliği III. Ulusal Sempozyumu , Ankara, Turkey, pp.140-146, 1997

Küpeli, V. And KAYA, M. (1997) . "Yaprak Dönerin Kimyasal Bileşimi ve Mikrobiyolojik Kalitesi." Gıda Mühendisliği III. Ulusal Sempozyumu , Ankara, Turkey, pp.140-146.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Vildan Küpeli And author={Mükerrem KAYA}, title={Yaprak Dönerin Kimyasal Bileşimi ve Mikrobiyolojik Kalitesi}, congress name={Gıda Mühendisliği III. Ulusal Sempozyumu}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={1997}, pages={140-146} }