A. KAVAZ YÜKSEL, "FONKSIYONEL BIR BILEŞEN OLAN KURKUMIN VE SAĞLIK ÜZERINE ETKILERI," In Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler , Erzurum: Serüven Yayınevi, 2024, pp.1-12.
KAVAZ YÜKSEL, A. FONKSIYONEL BIR BILEŞEN OLAN KURKUMIN VE SAĞLIK ÜZERINE ETKILERI. 2024. In Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler , Serüven Yayınevi, Erzurum, 1-12.
KAVAZ YÜKSEL, A., (2024). FONKSIYONEL BIR BILEŞEN OLAN KURKUMIN VE SAĞLIK ÜZERINE ETKILERI. Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler (pp.1-12), Erzurum: Serüven Yayınevi.
KAVAZ YÜKSEL, Arzu. "FONKSIYONEL BIR BILEŞEN OLAN KURKUMIN VE SAĞLIK ÜZERINE ETKILERI." In Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler , 1-12. Erzurum: Serüven Yayınevi, 2024
KAVAZ YÜKSEL, Arzu K. . "FONKSIYONEL BIR BILEŞEN OLAN KURKUMIN VE SAĞLIK ÜZERINE ETKILERI." Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler , Serüven Yayınevi, 2024, pp.1-12.
KAVAZ YÜKSEL, A. (2024) "FONKSIYONEL BIR BILEŞEN OLAN KURKUMIN VE SAĞLIK ÜZERINE ETKILERI", Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler . Erzurum: Serüven Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Arzu KAVAZ YÜKSEL}, chaptertitle={FONKSIYONEL BIR BILEŞEN OLAN KURKUMIN VE SAĞLIK ÜZERINE ETKILERI}, booktitle={ Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler}, publisher={Serüven Yayınevi}, city={Erzurum},year={2024} }