A. ODUNKIRAN Et Al. , "Edirne’de Geleneksel Olarak Üretilen Badem Ezmesinin Bazı Kalite Özellikleri.," Journal of the Institute of Science and Technology, , vol.11, no.53, pp.2051-2061, 2021
ODUNKIRAN, A. Et Al. 2021. Edirne’de Geleneksel Olarak Üretilen Badem Ezmesinin Bazı Kalite Özellikleri.. Journal of the Institute of Science and Technology, , vol.11, no.53 , 2051-2061.
ODUNKIRAN, A., ZOR, M., & ŞENGÜL, M., (2021). Edirne’de Geleneksel Olarak Üretilen Badem Ezmesinin Bazı Kalite Özellikleri.. Journal of the Institute of Science and Technology, , vol.11, no.53, 2051-2061.
ODUNKIRAN, ARZU, MELEK ZOR, And Memnune ŞENGÜL. "Edirne’de Geleneksel Olarak Üretilen Badem Ezmesinin Bazı Kalite Özellikleri.," Journal of the Institute of Science and Technology, , vol.11, no.53, 2051-2061, 2021
ODUNKIRAN, ARZU Et Al. "Edirne’de Geleneksel Olarak Üretilen Badem Ezmesinin Bazı Kalite Özellikleri.." Journal of the Institute of Science and Technology, , vol.11, no.53, pp.2051-2061, 2021
ODUNKIRAN, A. ZOR, M. And ŞENGÜL, M. (2021) . "Edirne’de Geleneksel Olarak Üretilen Badem Ezmesinin Bazı Kalite Özellikleri.." Journal of the Institute of Science and Technology, , vol.11, no.53, pp.2051-2061.
@article{article, author={ARZU ODUNKIRAN Et Al. }, title={Edirne’de Geleneksel Olarak Üretilen Badem Ezmesinin Bazı Kalite Özellikleri.}, journal={Journal of the Institute of Science and Technology,}, year=2021, pages={2051-2061} }