İ. ÇELİK Et Al. , "Una ve Tavlama Suyu İle Buğdaya Uygulanan Klorlama İşleminin Un, Hamur ve Ekmek Renk Özelliklerine Etkisi," Un Mamülleri Dünyası Dergisi , vol.6, no.3, pp.4-12, 1997
ÇELİK, İ. Et Al. 1997. Una ve Tavlama Suyu İle Buğdaya Uygulanan Klorlama İşleminin Un, Hamur ve Ekmek Renk Özelliklerine Etkisi. Un Mamülleri Dünyası Dergisi , vol.6, no.3 , 4-12.
ÇELİK, İ., KOTANCILAR, H. G., ERTUGAY, Z., & ELGÜN, A., (1997). Una ve Tavlama Suyu İle Buğdaya Uygulanan Klorlama İşleminin Un, Hamur ve Ekmek Renk Özelliklerine Etkisi. Un Mamülleri Dünyası Dergisi , vol.6, no.3, 4-12.
ÇELİK, İLYAS Et Al. "Una ve Tavlama Suyu İle Buğdaya Uygulanan Klorlama İşleminin Un, Hamur ve Ekmek Renk Özelliklerine Etkisi," Un Mamülleri Dünyası Dergisi , vol.6, no.3, 4-12, 1997
ÇELİK, İLYAS Et Al. "Una ve Tavlama Suyu İle Buğdaya Uygulanan Klorlama İşleminin Un, Hamur ve Ekmek Renk Özelliklerine Etkisi." Un Mamülleri Dünyası Dergisi , vol.6, no.3, pp.4-12, 1997
ÇELİK, İ. Et Al. (1997) . "Una ve Tavlama Suyu İle Buğdaya Uygulanan Klorlama İşleminin Un, Hamur ve Ekmek Renk Özelliklerine Etkisi." Un Mamülleri Dünyası Dergisi , vol.6, no.3, pp.4-12.
@article{article, author={İLYAS ÇELİK Et Al. }, title={Una ve Tavlama Suyu İle Buğdaya Uygulanan Klorlama İşleminin Un, Hamur ve Ekmek Renk Özelliklerine Etkisi}, journal={Un Mamülleri Dünyası Dergisi}, year=1997, pages={4-12} }