S. KILIÇ And F. ÖZ, "Beslenmede Et Yağlarının Önemi," 3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019/Trabzon) , vol.3, Trabzon, Turkey, pp.1501, 2019
KILIÇ, S. And ÖZ, F. 2019. Beslenmede Et Yağlarının Önemi. 3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019/Trabzon) , (Trabzon, Turkey), 1501.
KILIÇ, S., & ÖZ, F., (2019). Beslenmede Et Yağlarının Önemi . 3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019/Trabzon) (pp.1501). Trabzon, Turkey
KILIÇ, Sare, And Fatih ÖZ. "Beslenmede Et Yağlarının Önemi," 3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019/Trabzon), Trabzon, Turkey, 2019
KILIÇ, Sare And ÖZ, Fatih. "Beslenmede Et Yağlarının Önemi." 3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019/Trabzon) , Trabzon, Turkey, pp.1501, 2019
KILIÇ, S. And ÖZ, F. (2019) . "Beslenmede Et Yağlarının Önemi." 3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019/Trabzon) , Trabzon, Turkey, p.1501.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sare KILIÇ And author={Fatih ÖZ}, title={Beslenmede Et Yağlarının Önemi}, congress name={3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019/Trabzon)}, city={Trabzon}, country={Turkey}, year={2019}, pages={1501} }