A. KAVAZ YÜKSEL And M. YÜKSEL, "Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi," Aydın Gastronomy , vol.4, no.2, pp.113-124, 2020
KAVAZ YÜKSEL, A. And YÜKSEL, M. 2020. Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi. Aydın Gastronomy , vol.4, no.2 , 113-124.
KAVAZ YÜKSEL, A., & YÜKSEL, M., (2020). Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi. Aydın Gastronomy , vol.4, no.2, 113-124.
KAVAZ YÜKSEL, Arzu, And Mehmet YÜKSEL. "Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi," Aydın Gastronomy , vol.4, no.2, 113-124, 2020
KAVAZ YÜKSEL, Arzu K. And YÜKSEL, Mehmet. "Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi." Aydın Gastronomy , vol.4, no.2, pp.113-124, 2020
KAVAZ YÜKSEL, A. And YÜKSEL, M. (2020) . "Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi." Aydın Gastronomy , vol.4, no.2, pp.113-124.
@article{article, author={Arzu KAVAZ YÜKSEL And author={Mehmet YÜKSEL}, title={Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi}, journal={Aydın Gastronomy}, year=2020, pages={113-124} }